Home  >  Home & Garden  >  Hogedrukreinigers

HOGEDRUKREINIGERS

Waarom Kärcher het verschil maakt? Of het nu gaat om een zachte behandeling of een krachtige reiniging – een hogedrukreiniger kopen is vaak de oplossing voor uw reinigingsprobleem. De Kärcher hogedrukreinigers bieden de perfecte uitkomst voor elke reinigingstaak. Waar voorheen vuil domineerde, is er nadien niets dan netheid. Kärcher voegt niet alleen waarde toe aan uw omgeving, het geeft ook waarde terug: oud wordt nieuw. Gepassioneerde engineering, de hoogste kwaliteitseisen en tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van innovatieve hogedrukreinigers maken dit mogelijk. 

Vermogensklassen

De vermogensklasse van een hogedrukreiniger is bepalend voor de prestaties en zodoende voor de benodigde reinigingstijd. Dit betekent dat het schoonmaken veel gemakkelijker wordt met het juiste apparaat. Bovendien hebben de verschillende vermogensklassen hun eigen technische eigenschappen die optimaal zijn afgestemd op wat u wilt reinigen, zodat het werk nog aangenamer en effectiever wordt.

K7 Premium Full Control Plus Home

Inclusief slangtrommel en Home kit: de K7 Full Control Plus Home. U kan de ideale werkdruk instellen via de +/- knoppen en het LCD-scherm op het spuitpistool van de hogedrukreiniger.

K7 Full Control Plus 

De K7 Full Control Plus hogedrukreiniger van Kärcher omvat een spuitpistool met drukregeling en reinigingsmiddeldosering met één druk op de knop, en een LCD-scherm om de ingestelde druk te controleren.

K7 Compact

De bijzonder compacte hogedrukeiniger voor frequent verwijderen van hardnekkig vuil: de K7 Compact. Eenvoudig te vervoeren en snel op te bergen. Oppervlakteprestatie 60 m²/u.

K5 Premium Full Control Plus Home

Inclusief slangtrommel, 3-in-1 Multi jet spuitlans en Home kit: de K5 Full Control Plus Home met de +/- knoppen en het LCD-schermop het spuitpistool voor de instelling van de werkdruk.

K5 Full Control Plus 

Hogedrukreiniger met drukindicator op het spuitpistool – voor de juiste druk op elk oppervlak. Ideaal voor een regelmatig gebruik bij middelmatige vervuiling. Oppervlakteprestatie van 40 m²/u.

K5 Compact Home

De K5 Compact Home met watergekoelde motor neemt weinig ruimte in en kan comfortabel worden vervoerd. Inclusief Home kit met oppervlaktereiniger T350 en steen – gevelreiniger. 

K4 Premium Full Control Home

De Kärcher K4 Premium Full Control Home hogedrukreiniger bevat een drukindicator op het spuitpistool, wat voor de ideale druk zorgt op elk oppervlak. Inclusief slangtrommel en home kit. Ideaal voor een gemiddelde vervuilingsgraad. Oppervlakteprestatie van 30 m²/u.

K4 Full Control 

Een hogedrukreiniger met drukindicator op het spuitpistool voor de juiste druk op elk oppervlak. De Kärcher K4 Full Control is ideaal voor de occasionele reiniging van een gemiddelde vervuiling. Oppervlakteprestatie van 30 m²/u.

K4 Compact

Eenvoudig te vervoern en snel op te bergen: de K4 Compact voor gebruik bij middelzware vervuiling. Inclusief telescoopgreep en watergekoelde motor. Oppervlakteprestatie 30m²/u.