Home  >  Professional  >  Professionele Stofzuigers  > Stof-/waterzuigers

STOF-/ WATERZUIGERS

Onmisbaar: de stof-/waterzuigers kunnen elk soort vuil aan. Of het nu droog, vochtig of nat is, de juiste machine uit het Kärcherassortiment zal alles schoon maken.

Tact klasse

De stof-/waterzuigers met gepatenteerd Tact-systeem voor ononderbroken gebruik met een constante hoge zuigkracht – zelfs voor grote hoeveelheden fijn stof. De filter reinigt zichzelf door krachtige luchtstoten. De Tact stofzuigers voldoen aan de hoogste eisen van de gebruikers op bouwplaatsen en in werkplaatsen.

Ap klasse

De krachtige allround stof- en waterzuigers in de Ap klasse verwijderen vloeistoffen en vochtig vuil, maar ook middelgroot fijn stof. De halfautomatische filterreiniging wordt handmatig gestart voor een ononderbroken efficiënt gebruik. 

Standaard klasse

De standaard klasse stofzuigers zijn speciaal ontworpen voor grof vuil en grote hoeveelheden vloeistof. De extreem sterke, duurzame en gemakkelijk te hanteren machines worden dagelijks gebruikt door schoonmaakbedrijven.

Speciale zuigers

Kärcher biedt speciale stofzuigers aan die aan de behoefte van bakkers en de brandweer voldoen. Deze brandweerstofzuigers met afvoerpomp zijn voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen; onze bakker stofzuigers zijn volledig hittebestendig. 

Veiligheidzuigers

De Kärcher veiligheidsstofzuigers beschermen de gezondheid van de gebruikers die blootgesteld worden aan inadembaar fijn stof of tegen schadelijke stoffen zoals asbest.