Home  >  Professional  >  Professionele Stofzuigers  > Stofzuigers

STOFZUIGERS

Compact en fluisterstil: de compacte, mobiele professionele stofzuigers van Kärcher zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Ketelzuiger

Deze veelzijdige fluisterstille stofzuigers met eco!efficiency besparen elektriciteit en hebben een hoog prestatievermogen. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende vloerbedekkingen. Duurzame fleece filters zorgen een constante hoge zuigkracht. 

Tapijtborstelzuigers

De Kärcher tapijtborstelzuigers gebruiken een krachtige zuigkracht in combinatie met de reinigende werking van een elektrische borstel. Zo kunnen ze moeiteloos hardnekkig vuil uit vezels verwijderen. 

Batterijaangedreven stofuigers

De Kärcher batterijstofzuigers zijn fluisterstil en hebben geen storende kabel. Deze machines zijn ideaal voor het schoonmaken van bedrijfsruimten tijdens de normale werkuren. 

Electrobezems

Fluisterstille elektrobezem voor een discrete en snelle tussentijdse reiniging. De borstelvervanging is mogelijk zonder gereedschap en de Li-Ion batterij is eenvoudig te verwijderen. Extra lange werking van de batterij en een extra vervangbatterij garanderen een ononderbroken werking.