Home  >  Professional  >  Hogedrukreiniger  >  Koudwater hogedrukreinigers  >  Compactklasse     

KOUDWATER HOGEDRUKREINIGERS COMPACTKLASSE

Industriële hogedrukreiniger met koud water voor een snelle en grondige reiniging: Licht en krachtig: deze compacte, all-round-machines reinigen binnenplaatsen en werkplaatsen in een mum van tijd. Ze blinken uit in druk, wateropbrengst en werktijd.

 

HD 6/13 C Plus

Handig, mobiel en veelzijdig: de HD 6/13 C Plus koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvlak voor het toebehoren, messing cilinderkop en automatische drukontlasting.

*Ook verkrijgbaar met slanghaspel en terrasreiniger

HD 5/15 C Plus

Handig, mobiel en veelzijdig: de HD 5/15 C Plus koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvlak voor het toebehoren, messing cilinderkop en automatische drukontlasting. 

HD 5/15 CX Plus + FR Classis

HD 5/15 CX Plus + FR Classis: Veelzijdige koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvlak voor het toebehoren, messing cilinderkop, automatische drukontlasting en slanghaspel.

HD 5/12 C

Handig, mobiel en veelzijdig: de HD 5/12 C koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvlak voor het toebehoren, messing cilinderkop en automatische drukontlasting.

*Ook verkrijgbaar met vuilfrees, slanghaspel en terrasreiniger