PROFESSIONELE HOGEDRUKREINIGERS

Onverslaanbare veelzijdigheid – onder hoge druk reinigen met Kärcher. Kärcher heeft de hogedrukreiniger uitgevonden in 1950 en is sindsdien het principe van de hogedrukreiniging blijven verfijnen. Verkrijg betere prestaties met een lager verbruik dankzij de professionele hogedrukreiniger van Kärcher. Een langere levensduur met kortere schoonmaakbeurten. Als wereldmarktleider biedt Kärcher een groot assortiment aan hogedrukreinigers dat niets tot de verbeelding overlaat op het gebied van technische verfijning en veelzijdigheid – Werken met warm of koud water, aangedreven door elektrische motoren of verbrandingsmotoren, mobiel of stationair.

Koudwater hogedrukreinigers

Dagelijks schone machines, voertuigen en gebouwen: met druk en een hoge capaciteit kunnen de koudwater hogedrukreinigers ook hardnekkig vuil verwijderen. Ideaal voor plaatsen met grote oppervlakken.

Warmwater hogedrukreinigers

Met warm water reinigen de hogedrukreinigers nog beter met dezelfde hoeveelheid druk. De Kärcher machines imponeren door het hoogste niveau van gebruikscomfort en de meest up-to-date technologieën.

Ultra hogedrukreinigers

Wanneer de stripprestaties van de traditionele hogedrukreinigers niet langer voldoende zijn, komt de Kärcher ultra hogedrukreiniger in beeld. Met warm of koud water en met een druk van 600 – 2500 bar verwijderen ze het meest hardnekkige vuil en vuillagen zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen.

Stationaire hogedrukreinig

De Kärcher stationaire hogedrukreinigers zijn geschikt voor gebruik overal waar verschillende gebieden op een plaatsbesparende manier schoongemaakt en gedesinfecteerd moeten worden.