STOF- EN WATERZUIGERS AP KLASSE

De krachtige allround stof- en waterzuigers in de Ap klasse verwijderen vloeistoffen en vochtig vuil, maar ook middelgroot fijn stof. De halfautomatische filterreiniging houdt de filter schoon en zorgt voor een maximale zuigkracht. Het reinigingsproces wordt handmatig gestart. Voor een onderbroken efficiënt gebruik.

 

NT 75/2 Ap Tc

Hun Krachtige, tweemotorige stof-/waterzuiger voor professioneel gebruik. Dankzij de effectieve, halfautomatische reiniging van de vlakfilter door middel van luchtstoten behoudt het toestel een bijna constant hoge zuigkracht.

 

NT 65/2 Ap Me 

Krachtige stof-/waterzuiger met twee motoren voor professioneel gebruik. De efficiënte reiniging van het vlakfilter met luchtstoten garandeert een constante, hoge zuigkracht.

NT 65/2 Ap

De NT 65/2 Ap is een krachtige stof-/waterzuiger met twee motoren voor professionele toepassingen. De zuigkracht blijft vrijwel constant doordat het vlakfilter zichzelf efficiënt reinigt met behulp van luchtstoten.

NT 40/1 Ap L

Krachtige stof-/waterzuiger in de middenklasse met een 40 liter vuilreservoir. Het toestel imponeert met zijn uitzonderlijke zuigkracht, slimme toebehoren en duurzame onderdelen.

NT 30/1 Ap Te L

Ideaal om te werken met gereedschap, dankzij het geïntegreerde automatische start/stop – stopcontact. Stof-/waterzuiger NT30/1 Ap Te L, compacte alleszuiger in de middenklasse.

NT 22/1 Ap Te L

Perfect voor klusbedrijven: stof-/waterzuiger NT 22/1 Ap met stopcontact voor apparatuur met automatische start, groot zuigvermogen en halfautomatische filterreiniging. Compact apparaat uit de instapklasse.