STOF- EN WATERZUIGERS TACT KLASSE

De stof-/waterzuigers met gepatenteerd Tact-systeem voor ononderbroken gebruik met een constante hoge zuigkracht – zelfs voor grote hoeveelheden fijn stof. De filter reinigt zichzelf door krachtige luchtstoten. De Tact stofzuigers voldoen aan de hoogste eisen van de gebruikers op bouwplaatsen en in werkplaatsen.

 

NT 75/2 TACT Me

Hun hoge mobiliteit, uitstekende prestaties, robuuste constructie en talrijke uitrustingskenmerken maken van de Kärcher Tact-systemen een veelgevraagde specialist en allrounder. De NT 75/2 Tact Me wordt standaard geleverd met het volledige antistatische systeem. Het systeem kan zelfs probleemloos grote hoeveelheden fijn stof opzuigen.

NT 65/2 Tact Tc

Hun hoge mobiliteit, uitstekende prestaties, robuuste constructie en talrijke uitrustingskenmerken maken van de Kärcher Tact-systemen een veelgevraagde specialist en allrounder. Modellen met een kantelbaar onderstel bieden vooral voordelen voor de verwijdering van vloeistoffen en grof vuil in de industrie.

NT 65/2 Tact

Hun hoge mobiliteit, uitstekende prestaties, robuuste constructie en talrijke uitrustingskenmerken maken van de Kärcher Tact-systemen een veelgevraagde specialist en allrounder. De NT 65/2 Tact wordt standaard geleverd met het volledige antistatische systeem. Het systeem kan zelfs probleemloos grote hoeveelheden fijn stof opzuigen.

NT 50/1 Tact Te L

Professionele stof-/waterzuiger NT 50/1 Te L met royale uitrusting. Zoals een 50-liter reservoir met verstelbare duwbeugel en afvoerslang en een geïntegreerd stopcantact voor elektrisch gereedschap.

NT 40/1 Tact Te L

Compact en eenvoudig te transporteren: stof-/waterzuiger NT 40/1 Tact Te L met filterreinigingssysteem Tact en 40-liter reservoir met bumper voor lanG ononderbroken zuigen.

NT 30/1 Tact Te L

De perfecte stof-/waterzuiger voor technische beroepen: Kärcher NT 30/1 Tact Te L met stopcontact (automatische in-/uitschakelfunctie) en filterreiniging Tact voor werken zonder onderbrekingen.

NT 30/1 Tact L

Robuuste, duurzame onderdelen en grote zuigkracht: Stof-/waterzuiger NT 30/1 Tact L met innovatief filterreinigingssysteem Tact en 30-liter reservoir met bumper en metalen zwenkwielen.